Konyhatervezés a 2020Cad és 2020Design előnyeinek bemutatásával

Mező, Balázs (2016) Konyhatervezés a 2020Cad és 2020Design előnyeinek bemutatásával. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).

[thumbnail of mezobalazs_teljes.pdf] PDF
mezobalazs_teljes.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP-kről nyitható meg

Download (56MB)

Magyar cím

Konyhatervezés a 2020Cad és 2020Design előnyeinek bemutatásával

Intézmény

Nyugat-magyarországi Egyetem

Kar

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar)

Tanszékcsoport/intézet

x - ARCHIV SKK - Faalapú Termékek és Technológiák Intézete (megszűnt: 2021.06.30.)

Szak

NEM RÉSZLETEZETT

Témavezető(k)

Témavezető neve
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Elek, László
egyetemi adjunktus

Helyi kari azonosító

SKK-FTTI-38-2016-SZ

Mű típusa: Szakdolgozat
Felhasználói azonosító szám (ID): Balázs Mező
Dátum: 04 Feb 2017 16:37
Utolsó módosítás: 27 Feb 2023 10:35
URI: http://diploma.uni-sopron.hu/id/eprint/2631

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet