Tételek ahol a szak "BPK - Csecsemő- és kisgyermeknevelő (BA)" és a mű dátuma 2015

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | C | D | F | H | I | K | L | M | N | P | R | S | T | V
Találatok száma: 28.

A

Androvicz, Csilla (2015) Sajátos nevelési igényű gyermekek integrálása többségi gyermekekkel bölcsődében. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

B

Bernáth, Dalma Flóra (2015) A 458 éves Evangélikus Líceum hazánk oktatási palettáján. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Biri, Krisztina Gizella (2015) Tánc és mozgáskultúra a kisgyermekkorban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Borbély, Flóra (2015) 2-7 éves korú gyermekek rajzainak fejlődéslélektani elemzése. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

C

Csillag, Istvánné (2015) A gyermek fejlődése és a szülők mozgáskultúrájának hatása a gyermek mozgásfejlődésére. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Csécsei, Ildikó (2015) Dr. Gencsi László professzor elméleti és gyakorlati munkássága az Erdőmérnöki Karon. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

D

Dömötör, Anita (2015) A bölcsőde és a családi napközi, mint a napközbeni gyermekellátás alternatívái. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

F

Fekete, Julianna (2015) A fertőző betegségekben szenvedő személyek (AIDS, hepatitis stb.)iskolai, munkahelyi problémái, jogai. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

H

Halasi, Csilla Terézia (2015) A bölcsődés korú gyermekek átmeneti tárgyainak összehasonlító vizsgálata. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Heinerné Balázs, Zsuzsanna (2015) A család, a kisgyermeknevelő és társak beszédének hatása a kisgyermek nyelvfejlődésére. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Horváth, Tímea (2015) Gyermekkori mentális és viselkedészavarok. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

I

Ivánkovits, Izabella (2015) Belenevelődés a hagyományba. A ló megjelenési formái, szerepe a magyar kultúrában és a gyermekfolklorban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

K

Kasztner, Zsófia Zsuzsanna (2015) A válás, és annak hatása a gyermek személyiségfejlődésére. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Keresztény, Éva Enikő (2015) A gyermekek mindennapi függőségei. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kordik, Zsófia (2015) Marton László élete és munkásságának bemutatása. (Lakóhelyemen élő vagy élt képzőművész munkásságának bemutatása, műveinek elemzése). BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kostyál, Vivien (2015) A csecsemőúszás és a mozgásfejlődés kapcsolatának vizsgálata a 0-3 éves korosztály körében. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kovács, Anita Alojzia (2015) A mondóka és a mese szerepe a kisgyermekkori fejlesztésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

L

Leibingerné Németh, Elvira (2015) A kisgyermeknevelő szerepe a bölcsődés gyermekek mozgásfejlesztésében. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Lovas, Marianna (2015) A magyarországi örmény kultúra jellemzői, hagyományai. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

M

Mecséri, Teodóra Mária (2015) Az átmeneti tárgy jelentősége bölcsődéskorban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

N

Némethné Szabó, Luca (2015) Az átmeneti tárgy jelentősége a bölcsődés korú gyermekeknél. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

P

Papp, Tímea (2015) A családi napközi. mint a csecsemő- és kisgyermekgondozás lehetséges alternatívája. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Pálfiné Szilágyi, Éva (2015) Sajátos nevelési igényű gyermekek a bölcsődében. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

R

Rédecsi, Nikoletta Réka (2015) Az időskorúak sportolási lehetőségeinek megfigyelése és vizsgálata. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

S

Siska, Diána (2015) Hogyan születnek a kétnyelvű gyerekek? BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

T

Tóthné Varga, Viktória (2015) A gyermekkor függőségei: televízió. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

V

Varga, Dóra (2015) A Győr-Moson-Sopron Megyei gyerekotthonok és a védő-óvó jelzőrendszerek. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Varga, Martina (2015) A zenei nevelés lehetőségei kisgyermekkorban. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

A lista elkészítésének dátuma Thu Apr 25 22:41:09 2024 UTC.