Tételek ahol a szak "BPK - Gyermekintézmények szakmai fejlesztése pedagógus-szakvizsgára felkészítő szak (PSZV)" és a mű dátuma 2020

Vissza
Export [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
csoportosítás: Publikációban használt név | csoportosítás nélkül
Válasszon: A | B | D | F | G | K | N | P | Z
Találatok száma: 17.

A

Andréné Dorka, Viktória (2020) A család- és gyermekvédelem aktuális kihívásai a pedagógiai munkában az iskola, a diák és a szülő viszonya: Párbeszéd? Együttműködés? Szövetség? Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

B

Balla, Brigitta (2020) A fejlesztés lehetőségei az óvodában. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bischof, Annamária (2020) Komplex tehetségfejlesztő program kidolgozása a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban a logikai-matematikai képességterületen – különös tekintettel az informatika tantárgyi területre. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Böröczki, Eszter (2020) A hazai nyelvoktatás kettőssége: az idegennyelvi kommunikáció elsődleges szerepe a vizsgakövetelmények figyelembe vétele mellett. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

D

Dakhlaouiné Nagy, Judit (2020) Az idegen nyelvi tehetség és az érzelmi intelligencia összefonódása. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

F

Fehérné Holló, Renáta (2020) A TEHETSÉG KIBONTAKOZÁSA EGY ÉLETÚT TÜKRÉBEN. A RUVA TANODA & AKADÉMIA SZEREPE A ROMA GYERMEKEK PATRONÁLÁSÁBAN. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Frigy, Lilla (2020) Egy óvodás korú gyermek Longitudinális komplex vizsgálata. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

G

Gazda, Patrícia (2020) A mesék, mondókák fejlesztő hatása az óvodáskorú gyermekek beszédfejlődésére. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Gerleiné Csider, Enikő (2020) A média hatása a beszéd- és nyelvfejlődésre. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

K

Kiss-Huszta, Pálma (2020) KOMPETENCIAALAPÚ DIGITÁLIS KÉMIAOKTATÁS AZ „ÚJ GENERÁCIÓ ISKOLÁJÁBAN”. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kissné Tóth, Tünde Mária (2020) Keresztény szellemiség megjelenítése az óvodában és a fejlesztésben. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Koloszár, Balázs (2020) A SZIG ÖKO lábnyom című projekt megvalósulása a Soproni Széchenyi István Gimnáziumban. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Krump, Bernadett (2020) A gyermeki mozgásfejlődés kibontakozásának támogatása az óvodai gyakorlatban és a mozgásterápiás megsegítés lehetőségei. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

N

Nagyné Áldott, Mária (2020) Kulcskompetenciák fejlesztési lehetőségei matematika órán. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Németh, Lászlóné (2020) Tehetségfejlesztési terv a Soproni Széchenyi István Gimnázium számára logikai-matematikai tehetségterületen. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

P

Papp, Katalin (2020) Tehetséggondozás és Autizmus. Egyéb, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Z

Zoltán, Zengővári (2020) Nappali Ülőbútorcsalád. BA/BSc, Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar (2013-tól 2021.06.30-ig: Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar).

A lista elkészítésének dátuma Sat May 4 07:52:33 2024 UTC.