Tallózás témavezető(k) szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Találatok száma: 10.

Horváth Zita, (2017) LEAN Management and Value Stream Mapping alkalmazása egy autóipari vállalat termé-kére vonatkozóan. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Györe Enikő, (2017) Gyűjtőraktározás folyamata a nemzetközi gyakorlatban és alkalmazása az Autoliv Kft.-nél. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Lamp Lilla, (2017) A KÖZÚTI FUVAROZÁSBAN TÖRTÉNT VÁLTOZÁSOK AZ EKAER RENDSZER BEVEZETÉSE ÓTA. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Derdák Ádám, (2017) Nonprofit szolgáltató vállalkozás elemzése marketing aspektusból. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Ládi Loretta, (2016) A SANMINA-SCI MAGYARORSZÁG ELEKTRONIKAI GYÁRTÓ KFT. LEAN RENDSZERÉNEK ELEMZŐS BEMUTATÁSA EGY KONKRÉT PROJEKTEN KERESZTÜL. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Gerencsér Beatrix, (2016) A MAM - Hungária Kft. logisztikai folyamatai, az optimális beszerzés vizsgálata. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Tóth Annamária, (2016) Szállodai, szállásadási szolgáltatások bemutatása. Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

Tremmel Ádám, (2016) ERP-vel támogatott gyártás irányítás. Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

Pothornik Éva, (2016) A beszerzési tevékenység bemutatása a Nuscience Hungary Kft-nél. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Barkovics Ivett, hallgató (2016) A költségek és a költséggazdálkodási tevékenység meghatározó szerepe a vállalat működésében. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. május 24. 17:39:00 CEST.