Browse by témavezető(k)

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 15.

Mihályfi Péter, (2017) Az infokommunikációs eszközök hatásai kisgyermekkorban. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Horváth-Major Dóra, (2017) Beszédkészség fejlesztése az óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Takács Júlia, (2017) Beszédkészség fejlesztése az óvodában. És a média befolyása a beszéd fejlődésére. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Konczér Henrietta, (2017) Beszédkészség fejlesztésének összehasonlítása két különböző pedagógiai programmal működő óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szi-Péter Zsófia, (2017) Gyermekek beszédfejlődése a lesenceistvándi óvodában. A mese, vers, mondóka jótékony hatásai a gyermekek beszédfejlődésére. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Hollós Szabina, (2017) Ifjúsági nyelv. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Varga Bianka, (2017) A beszéd fejlesztése az óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Nátrán Tímea, (2016) Beszédkészség fejlődése óvodáskorban. Érvek a televízió ellen és a mesék mellett. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Tölgyesi Dorottya, (2016) Mesék, versek, mondókák a beszédfejlődés segítői. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Puskás Dávid, (2016) Médiahasználat és társadalmi csoportok - az online médiahasználat. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szabó Eszter Júlia, (2016) Éjjel-nappal televízió. A tévénézés hatásai a gyermekek viselkedésére és nyelvezetére. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Konyhás Klára, (2016) A kétnyelvűség. Kétnyelvű gyermekek nevelésének elméleti és gyakorlati áttekintése. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Sándor Evelin, (2016) A média hatása a 20-30-éves korosztályra. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Jurai Dalma, (2015) A soproni közrádiózás története. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Németh Júlia, (2015) A táltos-, a tündér- és a boszorkány - mint népmesei motívum - előfordulása a szigetközi hiedelemmondákban, és népmesékben. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

This list was generated on 2019. július 22. 20:29:30 CEST.