Tallózás témavezető(k) szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Találatok száma: 13.

Kovács Ádám Ferenc, (2017) A Balaton Egry, Mészöly és Udvardi festészetének tükrében. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Bartók Petra, (2017) Grafikai eljárások. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nagy Andrea, (2016) Grafikai eljárások bemutatása vizsgamunkák alapján. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Szitás Nóra, (2016) A grafikai eljárások bemutatása egy vizsgamunka alapján. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Botka Ágnes, (2016) A vízbázisú festékanyagok alkalmazása az óvodai munkában, a színek szerepe az óvodai nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Kordik Zsófia, (2015) Marton László élete és munkásságának bemutatása. (Lakóhelyemen élő vagy élt képzőművész munkásságának bemutatása, műveinek elemzése). BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Török Anita Zsuzsanna, (2015) Tájképfestés különböző technikákkal (a szombathelyi víztorony). BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Németh Réka, (2015) A víz bázisú festékanyagok alkalmazása az óvodai munkában. A színek szerepe a vizuális nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nagy Zsófia, (2014) A vizuális nevelés fontossága kisgyermekkorban, a színek hatása a személyiségfejlődésre, a vízbázisú festékek alkalmazása az óvodai nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Nagy Edina Anett, (2013) Lakóhelyemen élő vagy élt képzőművész munkásságának bemutatása. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Forrás Rita, (2013) A gyermekekre gyakorolt hatás a külvilág, televízió és média által. Megnyilvánulása rajzokban. A gyermeki agresszió gyökerei, forrásai. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Papp Éva Veronika, (2013) A vízbázisú festékanyagok alkalmazása az óvodai munkában. A színek szerepe a vizuális nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

Vitár Ágnes Margit, (2013) Derkovits Gyula élete és munkássága. "Életem rongy, citromcafat". BA/BSc, Benedek Elek Pedagógiai Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. május 24. 17:46:55 CEST.