Browse by Supervisor(s)

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Number of items: 53.

Czihák Erikné, (2018) A bábjáték szerepe, lehetősége a bölcsődei nevelésben. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Gazsó Veronika, (2018) A BÁBOZÁS SZEREPE EGY MŰVÉSZETI ÓVODA MINDENNAPJAIBAN. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Bors- Balogh Zsófia, (2018) MESEPEDAGÓGIA. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Jagodics Nikolett, (2018) A NÉPMESE FEJLESZTŐ HATÁSA AZ ÓVODÁSKORÚ GYERMEKEKRE Kutatás egy ausztriai óvoda magyar nemzetiségű csoportjának mindennapjaiban. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Perger Olívia, (2017) Meseterápia. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Lakati Adrienn, (2017) Nők és férfiak a mesékben és a mindennapok szolgálatában. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szvet Vera, (2017) Volt egyszer egy marionettszínház. A fertődi Eszterházy kastély bábtörténete. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Varga Virág, (2016) Báb- és drámajátékok a mindennapi óvodai gyakorlatban (Varga Ilona óvónő tapasztalati munkája). BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Schüller Andrea, (2016) Bábjátékok a mindennapok óvodai életében. Az oroszlányi Brunszvik Teréz és Táncsics Mihály Óvoda bemutatásának tükrében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Máhr Judit, (2016) Mese a mindennapokban. Hogyan lépjünk át közösen a mese világába. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Balázsyné Süle Ildikó, (2016) Mese szerepe a mindennapokban és előnyei az óvodákban és otthonainkban. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Kiss Szabina Éva, (2016) Meseterápia a bölcsődében. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Egri Tamásné, (2016) A bábok csodás világa. „Kisgyermekek bábjátékai a Vaskakas Bábszínházban”. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Csávás Dóra, (2016) A bábozás szerepe az óvodapedagógiában. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Pavelka Klaudia, (2016) A drámapedagógia jelentősége az óvodai mindennapokban. (Egy gyakorlott drámapedagógus vallomásának tükrében). BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Mikovich Vanda, (2016) A hamvas lányka és hiú mostohája, avagy a két női szerep a Hófehérkében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Pődör Ivett, (2016) A mese szerepe a gyermeki életben. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Maráczi Rea, (2016) Életsegítő, tanító mesék felnőtteknek + Portfólió. MA/MSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Regős Mária Rózsa, (2016) A zene személyiségfejlesztő hatása a fogantatástól hároméves korig, a ringató foglalkozások tükrében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Meidlinger Krisztina, (2015) Az iskolai színjátszás története Magyarországon. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Frigy Lilla, (2015) Az óvodás korú gyermekek mesehallgatási szokásai a Vasvári Ficánkoló óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szerencse Alexandra, (2015) Mai meséink - A mesék digitális nyelve. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Horváth Hajnalka, (2015) Mit veszítünk mesék nélkül? BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Takács Dóra Orsolya, (2015) A Népmesekincstár Mesepedagógia Módszer alkalmazása az óvodai mindennapokban. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Ticzné Borsos Gabriella, (2015) A bábjáték csodálatos világa : Bábos mindennapok a balatonfűzfői Szivárvány Óvodában. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Mózes Vivien Petra, (2015) A bábjáték kialakulása és szerepe az óvodáskorú gyermekek idegen nyelvi nevelésében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Cseh Gréta, (2015) A magyar bábjáték története. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Strinyi Kitti, (2015) A mese hatása a kisgyermeknevelők lelki állapotára : "Minden élethelyzetnek megvan a maga meséje". Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Kovács Nóra, (2015) A mese szerepe a lelki egészség védelmében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Nagy Marina, (2015) A művészetterápia szerepe a lelki egészség megőrzésében, különös tekintettel a Varázsmese Terápiára. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Aranyos Kinga, (2015) A televízió és a ma meséinek gyermekekre kifejtett hatása és vizsgálata a sopronkőhidai tagóvodában. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Huszár Fruzsina, (2015) „A művészetterápia mint alternatív gyógymód”. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Ható Lilla, (2014) Meseterápia – A ligetszépe meseterápiás módszer bemutatása. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Domján Alexandra Nóra, (2014) Művészetterápiák gyógyító hatása Magyarországon, a pszichiátria területén. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Belágyi Hanna, (2014) Néptánc az óvodában. Néptánc, mint érzelmi nevelés és képességfejlesztés egy SNI-s kisgyermek vizsgálatának tükrében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Gimpel Anikó, (2014) A gyógyító báb, az árnyék és a gonosz a mesében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Marton Klaudia, (2014) A tetoválás rejtett titkai. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Takács Alexandra, (2014) A táncterápia megítélése az integrált kifejezés – és táncterápia tükrében. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szüts Alexandra, (2013) Bábjáték a bölcsődében - a bábok és a bábjáték pedagógiai, pszichológiai szerepe. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Tettinger Virág, (2013) Férfi és nő kapcsolata a mesében - ezek hatása a gyermeki lélekre. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Offner Klaudia, (2013) Meseterápia - a mesék csodálatos világa. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Takácsné Szabó Klaudia, (2013) A bábjáték csodálatos világa. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Kovács Istvánné, (2013) A bábok csodálatos világa. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Szita Bendegúz, (2013) A bábok csodálatos világa. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Major Annamária, (2013) A bábok csodálatos világa: bábjáték a mindennapi óvodai életben. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Kavcsákné Gyávolkó Mária, (2013) A bábok varázsa. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Balogh Ramóna, (2013) A magyar bábjátéktörténet. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Pődör Ivett, (2013) A mese szerepe a gyermek életében, meseterápia. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Horváth Dóra, (2013) A mese és a meseterápia szerepe a gyermek életében, valamint megjelenése a felnőttkorban. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Burus Bettina, (2013) A pedagógiai bábjáték értelmezése. A bölcsődei bábjáték. Other, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Viszló Sára, (2013) A táncok terápiás hatása és jelentősége napjainkban. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Pálkövi Andrea, (2013) A népmese, mint tanítási és nevelési segédeszköz a magyar és az osztrák általános iskolai (1-4. osztály) oktatásban. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

Klesitz Ádám, (2013) A pedagógia és a környezetvédelem kapcsolódási pontjai lakóhelyemen. BA/BSc, Benedek Elek Faculty of Pedagogy.

This list was generated on 2019. szeptember 20. 20:04:39 CEST.