Tallózás témavezető(k) szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Találatok száma: 29.

Gampel Viola, (2031) A piacmanipuláció és a bennfentes kereskedelem megelőzése, illetve kiszűrési lehetőségei. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Balogh Diána , abszorvált (2017) Unit-Linked biztosítások modellezése az NN biztosító szemléletében. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Janák Kriszta, (2017) Vállalati hitelezés a bank oldaláról (közép- és nagyvállalati szegmens). BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Horváth Ramóna, (2017) Lakáshitelezés és támogatási formái. Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

Nagy Dorina Rita, (2017) Különböző fizetőeszközök elterjedtsége a kelet-közép-európai országokban. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Fülöp Bence, (2017) A SEPA végdátum rendelet hatásai a nemzetközi fizetési forgalomra. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Hollós Dorina, (2017) Elektronikus banki termékek és szolgáltatások. Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

Farag Zsanett, (2017) Kereskedelmi bankok vállalati hitelezése. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Kóbor Noémi, (2017) Lakástakarékpénztár vs. Nemzeti Otthonteremtési Közösség. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Rogács László, (2017) Multinacionális vállalatok devizakezelése és hatása a beszámolóra. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Kelemen Adrienn, (2017) A jelzáloghitelezés és a Családi Otthonteremtési Kedvezmény. Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

Barki Noémi, (2017) A magyar piac két meghatározó nyugdíjbiztosítási termékének összehasonlító elemzése. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Ihász Mónika, (2016) A lakás-előtakarékosság bemutatása és tapasztalatai az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Tóth Anett, (2016) A kisvállalati hitelezés a bankfiókok front office feladatainak tükrében. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Rujp Mónika, (2016) Túl a hitelelszámoláson. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Orbán Vivien, (2016) The Stock Exchange, The Budapest Stock Exchange - Gains and Risks. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Árvainé Takács Katalin, (2016) A bankközi elszámolási rendszerek fejlődése (BKR, VIBER, TARGET). BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Joós Barnabás, (2016) A munkaerő-kölcsönzés működése Magyarországon, A foglalkoztatás a Nyugati Ipari szektorban. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Turucz Adrienn, (2015) Az értékpapírosítási tevékenység hazai és nemzetközi színtéren, valamint az európai értékpapírosítási piac újraélesztésére irányuló törekvések. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Márk Milán, (2015) Lakás-takarékpénztári megtakarítások az OTP Bank Nyrt. gyakorlatában. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Kiss Gergő, (2015) A pénzmosás és nemzetközi vonatkozásai. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Axnix Judit, (2015) A hitelintézetek és az állam szerepe az otthonteremtésben- fókuszban az OTP Bank. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Molnár Zita, (2015) A takarékszövetkezeti integráció jogszabályi háttere és megvalósítása a Somogy Takarék Szövetkezetnél. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Horváth Krisztián, (2015) A lakossági devizahitelezés problémaköre Magyarországon és az állami beavatkozás. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Kiss Katalin, (2015) Az önkormányzati rendszer finanszírozási változásai. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Farsang Zsófia, (2015) Kis- és középvállalatok finanszírozásának alakulása 2013 és 2015 között Magyarországon. Támogatott és refinanszírozott források vállalati hitelállományra és gazdaságra gyakorolt hatása. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

László Andrea, (2015) Nyugdíj-előtakarékosság fontossága a mai generáció számára. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Rendes Krisztina, (2015) A körmendi lakosság megtakarítási szokásai 2013-2015 között. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Nagy Dóra, (2015) A mai nyugdíjhelyzet megoldási lehetőségei a Generali Biztosító Zrt. termékein keresztül. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. május 25. 08:57:28 CEST.