Tallózás témavezető(k) szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Találatok száma: 17.

Czakó Attila, Hallgató (2017) A gím-és dámszarvas testtömegének és egyes trófeaparaméterek változása az elmúlt 30 évben. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

Borsós Sándor, (2017) A környezeti tényezők hatásának vizsgálata az őz agancsnövekedésére. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

Füleki László, (2016) Az őz agancsminőségének alakulása az élőhely minőségének függvényében. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Cser István, (2016) Egy egyesületi formában működő vadásztársaság és egy állami tulajdonú gazdasági társaság vaddisznó gazdálkodásának összehasonlító elemzése. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Ludman Árpád, (2016) Autópálya átjárók vad általi használatának vizsgálata Észak-somogyi vadászterületen. Egyéb, Erdőmérnöki Kar.

Molnár Gábor, (2016) Az őzbak korbecslésének értékelése a trófea bírálati eredmények és a fogcementrétegek alapján. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

Keszler György, Hallgató (2016) Lakott területek közelében élő vaddisznók (Sus srcofa) mozgáskörzetének és élőhely-használatának vizsgálata. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Schmidt Alexandra, (2016) A dámgazdálkodás értékelése a soproni Hubertusz vadásztársaság területén. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

Dallos Norbert, (2016) A hullott agancs szerepe a vadgazdálkodásban. Egyéb, Erdőmérnöki Kar.

Ujhelyi Gellért, (2016) A muflon élőhelyhasználatának és élőhelypreferenciájának vizsgálata; javaslat a muflongazdálkodás ésszerűsítésére. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Kvárik Zoltán, (2016) A vaddisznó lakott-területi megjelenésének és károkozásának kockázati-elemzése Sopron erdővel határos részein. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Géczy Bálint, (2015) Autópályák felett átívelő vadátjárók kialakításának értékelése Magyarországon és Ausztriában. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Ádám Attila, (2015) A Diana Vadásztársaság őzgazdálkodásának elemzése a trófeabírálati adatok alapján. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Hengszter Gábor, (2015) Gímszarvas élőhelyfejlesztés a Zalaerdő Zrt. Nagykanizsai Erdészetnek üzemi területén. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Kacsó Zoltán Márton, (2015) A barnamedve által okozott kár és az ember-medve konfliktusok. MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

Piróth Dávid, (2015) A vaddisznó elterjedésének vizsgálata hasznosítási adatok alapján a Csepel-szigeten. BA/BSc, Erdőmérnöki Kar.

Dobai Dénes, (2015) A vaddisznó és a barnamedve táplálkozása és élőhely - használata: kialakulhat versengés a két faj között? MA/MSc, Erdőmérnöki Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2017. november 20. 04:50:57 CET.