Tallózás témavezető(k) szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Találatok száma: 16.

Hockstock Boglárka, (2018) Az autóipar és a faipar kapcsolata a BOS-ben használt fa alapanyagú termék bemutatásával. BA/BSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Kiss Anita Mária , (2018) Innovációk a bútoriparban, különös tekintettel a transzformer-és okosbútorok. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Zeitler Levente, (2017) A VERGA Zrt. erdei szálláshelyeinek marketingterve. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Szabó András Péter, (2017) Szervezetfejlesztés egy fémipari kisvállalkozásban. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Vass Tamás, (2017) Feltöltődés a Vass Vendégházban. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Holics Tamás, (2017) Napenergiában az üzlet - a napenergia hasznosítás KKV aspektusai. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Szalai Márk, (2017) Okos termékek vizsgálata a senior korosztály számára. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Zsákai Balázs, (2017) Solution Lab - Induló kisvállalkozás amrketingtervezése. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Tamási Gábor, (2016) Fejlődési lehetőségek vizsgálata EU és hazai források segítségével, pályázatok megvalósítása a FA-HÉJ KFT-nél. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Gulyás Péter, (2016) Az Y generáció és marketingkommunikáció reklámpszichológiai aspektusai. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Magyar Koppány István, (2016) A szoftverhasználat fejlesztési lehetőségei a magyar faiparban. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Hegedüs Tamás Imre, (2016) Innováció a bútoriparban. MA/MSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Sulyok Dorisz, (2015) Térelválasztó bútor tervezése. BA/BSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Bartos György, (2015) Magyarország irodabútor piacának fejlődése, változásai a rendszerváltás óta. BA/BSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Szabó András, (2015) NANOCELLULÓZZAL ERŐSÍTETT BIOMŰANYAGOK PIACRA JUTÁSÁNAK LEHETŐSÉGEI ÉS NEHÉZSÉGEI. BA/BSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

Szabó Andrea, (2014) Diópálinka címke- és csomagolástervezése piaci elemzés segítségével. BA/BSc, Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. június 22. 22:40:39 CEST.