Tallózás témavezető(k) szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Találatok száma: 10.

Sléber Mátyás Tibor, (2017) Befektetések társadalmi szempontból mért megtérülésének vizsgálata és pénzügyi értékelése. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Végh Viktória, (2017) A CO-OP Hungary Zrt. vizsgálata a szervezeten belüli konfliktusok megítélésének és kezelésének aspektusából. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Perlaki András, dr. (2017) A MINDFULNESS ÉS A MINDFUL LEADERSHIP EGYES KÉRDÉSEINEK VIZSGÁLATA ÉS BEMUTATÁSA VÁLLALATI MEGKÖZELÍTÉSEKEN KERESZTÜL. Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

Bajkay Péter, (2017) Egy kormányhivatal, mint bürokratikus szervezet szervezeti kultúra vuzsgálata. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Tóth Alexandra, (2017) Sárvári Gyógyfürdő Kft szervezeti kultúrájának vizsgálata. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Balogh Bence, (2017) A magyarországi Rotaract Clubok elemzése az egyéni motiváció aspektusából. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Fülöp Viktor Géza, (2016) Dolgozói motiváció és vezetési stílus vizsgálata a FÉMGER Kft-nél. Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

Aranyos Gábor, (2016) Motiváció vizsgálata a Soproni Rendőrkapitányság szervezeti egységében. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Teke Petra, (2016) Szervezeti kultúra vizsgálat az Interfa Bútoripari Kft-nél. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Szalai-Erhardt Laura, (2016) A Nemzeti Adó- és Vámhivatal létrejötte, és szervezeti felépítése. Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. július 23. 00:10:30 CEST.