Tallózás témavezető(k) szerint

Vissza
Export [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Találatok száma: 11.

Bende Julianna, (2017) A Kolonics Autó Szerviz Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzete. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Márfi Tamás, (2016) Lakossági hitelügyletek és jelzáloghitelezési rendszerek, valamint alakulásuk Magyarországon az elmúlt években. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Koronczai Éva, (2016) Az éves beszámoló, mint a tájékoztatás eszköze, készítésének fázisai, módszertana. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Kovácsné Horváth Mária, (2016) Az államháztartási számvitel szabályozás változása a Csornai Margit Kórház példáján keresztül. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Németh Annamária, (2016) Az éves beszámoló készítésének fázisai és az abból nyerhető információk a Mocsai Búzakalász Szövetkezet példáján keresztül. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Romhányi Emese, (2016) A KEFAG Zrt. gazdasági elemzése (Éves beszámolókon alapuló gazdasági elemzés 2010-2014. között). Egyéb, Közgazdaságtudományi Kar.

Vargáné Nyúl Zsuzsanna Éva, (2016) A Magyar Számviteli Szabályozás és a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok sajátos eltérései. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Tislér Judit Eszter, (2016) US GAAP és a magyar számviteli törvény közötti eltérések eredményhatása egy adott vállalkozásra levezetve. MA/MSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Nagy Franciska, (2015) Az éves beszámoló készítésének módszertana a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. példáján keresztül. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Kurucz Mónika, (2015) Beszámolási kötelezettség vizsgálata az államháztartásban és a vállalkozásban. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

Miskolci Éva, (2015) A magyar számviteli szabályozás változása az elmúlt évtizedekben. BA/BSc, Közgazdaságtudományi Kar.

A lista elkészítésének dátuma 2018. május 24. 17:51:27 CEST.